Alimentaţia haotică şi stilul de viaţă dezordonat apasă puternic asupra organelor interne. Din cauza toxinelor acumulate în organism, riscăm boli grave. Iată de ce e importantă o cură de detoxifiere a intestinelor. Cu cât intestinul gros elimină mai greu deşeuri, cu atât efectul nociv al acestora va spori ajungându-se la o formă de intoxicaţie care se manifestă prin dureri de cap, senzaţia de mâini, picioare grele, uneori şi cu balonări. Pentru a ne proteja intestinul de aceste efecte nedorite, alimentaţia trebuie să conţină din abundenţă fibre de celuloză, care vă accelera digestia, antrenând şi substanţele nocive. Bogate în celuloză sunt cerealele, legumele şi fructele. Nu mâncaţi repede, mestecaţi bine alimentele, evitaţi laxativele, încercaţi să luaţi mese la ore fixe, asigurându-vă un ritm regulat de golire a intestinului, deoarece intestinul este tributar obişnuinţelor, el poate fi învăţat cu punctualitatea. Faceţi mişcare, minimum 20 de minute de plimbare sau minimum 10 minute de gimnastică. Cură de 5 săptămâni
DURATA: 5 săptămâni (cu o singură posibilitate de repetare într-un an).
MOD DE PREPARARE: În doi litri de apă fiartă şi răcită se adaugă sucul de la două lămâi zemoase.
ADMINISTRAREA: În prima săptămână, se beau zilnic, între orele 5,00-7,00 dimineaţa (în perioada de vară) şi 6,00-8,00 dimineaţa (pe perioada de iarnă), pe stomacul gol, doi litri din lichidul preparat, înghiţitură cu înghiţitură. În a doua săptămână, lichidul se va consuma o zi da, o zi nu, la fel şi a treia şi a patra săptămână. În a cincea săptămână, o singură zi. Pe întreaga perioadă a detoxifierii se va respecta un regim alimentar ovo-lacto-vegetarian.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu